InvasionsplanerGårdagen innebar planering inför uppdrag Återuppliva Unionen! Så vi detaljplanerade våra leggar upp till Bodö och skickade in de första tre färdplanerna. PC ringde också slotkoordinatorn på Gardermoen för att få bekräftat de tider vi tänkt oss.

Första leggen blir då självfallet Vassunda -- Gardermoen (ENGM)


Min galne flygkollega är ju halvnorsk (det är INTE klassat som ett handikapp enligt honom), så att få landa på Gardermoen är stort för honom... självfallet ska han få göra det (första gången som nån landar en kärra från baksätet ;-p)

Det går lite rykten att han har planerat lite roligheter på flygplatsen, ska bli spännande att se (jag har bara ett mål... taxfreen!)  Ska iaf tanka upp kärran och äta frukost där innan vi tar vår andra legg. Just ja... vi räknar med att åka hemifrån 0530, lokal tid (puh).

Andra benet tar oss från Oslo nordväst upp till Trondheim. Dels för att sträcka på benen, dels för att plocka upp en flyggalning till.


  

Orkar inte fixa till bilderna, men ni fattar nog rutten iaf.

Efter en liten bensträckare i Trondheim, så kommer Kapten Känguru att varsamt ratta upp till Bodö. Vi har fått PPR och jag får säga att jag är imponerad så här långt av organisationen där uppe som är rejält duktiga på att skicka information och hjälpa oss som ska dit på ett jättefint sätt.

Nu återstår bara att ladda färdigt alla batterier, få fatt på alla platear (hint hint mr Bunny) och packa väskan. Återkommer med rutten tillbaks hem.


Just ja... det finns ju något som heter väder också. Fredagen ser hyffsad ut, första prognoserna för söndag säger no-fly, skulle ju vara hur trist som helst att ställa, men att flyga i dåligt väder över fjällen... njae... det gör jag nog inte.

Kommentarer
Postat av: PC

Att säga att det skall bli kul är en ren och skär underdrift!NU KÖR VI!

2008-06-10 @ 20:58:44
URL: http://pcreithe.wordpress.com
Postat av: tuppluren

Jisses PC, vi har ju glömt det viktigaste... Planera levelfika!!!

2008-06-10 @ 20:59:50
Postat av: Patrik

Ass-kewlt =D

2008-06-10 @ 23:12:08
URL: http://flaskpost.blogg.se/
Postat av: F

Precisus, Anders! Gardera med tvänne aracsrullar enroute Gardemoen ;)

2008-06-10 @ 23:17:13
URL: http://lae.blogg.se/
Postat av: tuppluren

Fredrik... wilco! Punschrullar står faktiskt inskrivet i min checklista för ESD...Check!

2008-06-10 @ 23:18:37
Postat av: Bea

Ska bli kul att läsa om den här trippen sedan. Go' tur!

2008-06-12 @ 18:21:31
Postat av: Chrisfreya

I just visited your site...its abosolutely wonderful... Best of luck to you! You must have some great inspiration in your life. Take care

2008-12-19 @ 18:54:35
URL: http://chrisfreya.myblog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0