Materialvård

Jag och Felijoxen åkte ut till fältet, baxade ut ESD och spenderade några timmar tillsammans med högtryckstvätt och diverse kemikaler. Slutresultatet blev riktigt bra. Tog oss en liten femminuterstur, men det blåste lite mycket för att det skulle vara njutbart. Mojnar det till kvällen så blir det en familjetur in över sthlm city. Får se.

Kommentarer
Postat av: Bea

åh, vilken rolig blogg!! Håller med om att alla vill nog vara som Linn, iaf om man är det minsta flygintresserad. Om jag klarar desa proven nu så har jag kvar instruments, operational procedures, performance, flightplanning och radio navigation, och det det hade jag tänkt att hinna bli klar med till jul förhoppningsvis, om inget kommer i vägen. =) Och angående datum för dina 100h... du verkar flyga rätt mkt med tanke på att du hade 65h där i juli och nu har 80, men hösten kan ju innebära lite sämre väder, så jag gissar på den 30e oktober!

2007-08-18 @ 17:01:23
Postat av: Gerth

20 oktober.
Vädret blir bättre och bättre inför morgondagen. Nu är det bara vindarna (10-15 kt enl LLF) som kan stoppa min radionav i morgon. Efter det är det fritt fram för långnavar!

2007-08-19 @ 00:00:29
URL: http://lindbergh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0