I roslagens famn

CAVOK!
Vi tar en liten familjetur idag. Blir roslagen runt och titta på stuga. ESKC-NTL-HMR-ESKC.

image101


Tillbaks! Kort rekapitulation. Hade lagt in en färdplan som tog oss t/r via ERK och NTL. Det blev lite picknick på Sundbro innan vi packade in oss i planet. Jag och Felijoxen i framsits. Emmi med piffiga rosa Peltorkåpor fick sitta med Josefin i baksits. Startklarering av Uppsalatornet och efter vi var i luften fick vi vänta i sektor sundbro på Lufttransport 993 som låg och gjorde låghöjdsapproacher till bana 21 innan vi fick klart att gå mot Erken.

Tyvärr så var det rejält turbullent, så var inte så njutbart. Gick dock bra att flyga med barnen. Gick över Knutby (hehe) och tog sen sikte på Norrtälje, höll mig borta från restriktionsområdet över fängelset och fick färdtillstånd av Stockholm control att gå över R15A/B om jag ville det.

Tog några varv över stugan och på hemvägen fick vi stiga till 4500. Blev lite lugnare på högre höjd. Barnen somnade. När vi påbörjade plané så blev vi överlämnade till uppsalatornet igen och blev klarerade direkt mot sundbro. Gick över klubbstugan och gjorde ett skolbokstrafikvarv och en riktigt dundersättning. (Fläfläfläfläfläfläflä som det låter när grässtråna slår mot underkanten av däcket ;-p) Barnen vaknade inte ens. Fick tummen upp för att vi ska åka fler gånger. Förhoppningsvis lite lugnare luft då.

Kommentarer
Postat av: Johan

Sugen på en trevlig utflykt på lördag?!
Passa då på att besöka ESSK och inmundiga den goda grillade hamburgaren och kika på flygplan och traktorer! :))
http://www.valbo-flygklubb.com/flyin07.asp

2007-07-11 @ 17:26:51
URL: http://www.f15fk.se
Postat av: anders

Tack för inbjudan Johan, hade ju varit perfekt som familjeflygning, dessvärre så är jag i Arvika och dansar frenetiskt till Infected Mushroom. Inbokat däremot är Siljansnäs på kräftstjärtsvängen... Hoppas vi ses där.

2007-07-11 @ 17:37:35
Postat av: Johan

Jag hoppas att kunna ta mig dit oxå!
Men du har väl bokat in Visingsö stora fly in 4-5/8?! ;)
Då blir det flyga, tälta och grilla gott!

2007-07-11 @ 18:54:55
URL: http://www.f15fk.se
Postat av: F

Jepp!! Planera in fly in på Visingsö'a, eller som Manuel I noo naathing I'm from Barcelona hade sagt det; ESSIiiii!! Be there eller be [] ;)

2007-07-11 @ 21:35:53
URL: http://lae.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0